fredag 26 augusti 2011

Välkommen fredag

Happy Friday!


Ohh vad härligt med fredag. Det är något visst dem, människor blir oftast mycket gladare, trevligare mot varandra. Visst är det konstigt? Vantrivs alla på sina jobb så helgen kommer som ett mer än välkommet avbrott, en befrielse. Eller är det helt så att man vill ha ett avbrott från vardagen , helt enkelt?! Chansen att få göra lite vad man vill, sova ut på morgonen, ta dagen som den kommer, träffa la familia.

Vilket som, helgen är mysig och jag välkomnar den för då kanske jag kan få upp ett par hyllor som väntat nu i en vecka på att bli målade och upphängda. Jag ska försöka iallfall, har ju fortfarande det där talet att göra klart.

Men, igår hörrni, då blev det blommor...


Det blev vita och lime gröna gladiolius (stavas det så), en blå underbar snitthortensia, och några spretiga saker jag faktiskt inte vet namnet på... men dem var lite söta tyckte jag!!

ha en toppen fredag nu mina vänner så hörs vi!

2 kommentarer:

  1. Vilka underbara gladiolius, så snyggt att ha en bukett så där i en golvvas! Fredagar är verkligen något speciellt, en härlig känsla i hela kroppen- förutom idag, för det är min sista semesterdag;( Trevlig helg. Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Johanna: Javisst är dem vackra! Vad tråkigt att det är din sista semesterdag, men hoppas att du får en alldeles underbar sådan!

    SvaraRadera