tisdag 5 juni 2012

TrädgårdsrundaSom utlovat så kommer här bilderna från i söndags när vi var på trädgårdsrunda.
Egentligen var det väl ingen runda för vi var enbart på ett ställe, Enkla Ting.
Efter att vi varit där kände vi att vi inte ville åka någon annanstans.
Kajsa som har stället är en helt underbar människa som verkligen har fingertoppskänsla för stil.
Det ger en sådan ro i kroppen att sitta där i cafeet och bara njuta av omgivningen.


Vi tog flera rundor runt i trädgården och njöt i fulla drag och inspirationen bara kom till en så nu har jag också inte mindre än två stegar i min trädgård.
Helt underbart.
Den enormt stora Buddhan är bara för härlig och det känns lite som att han ger ro till trädgården. Och någon annanstans kanske han hade känts lite plåttrig men icke här inte.
Och en stol där mitt bland all murgöna, you gotta love it.


Och när vi gick där så föll bådas ögon på den där stora porten i tegelväggen, eller? Nä ingen port, bara en enormt stor och vacker spegel, utomhus.
Träet runt hade blivit vackert gråpatinerat. Och det kändes så givet att den skulle stå där, den kändes så självklar på något sätt.En underbar sittplats gjord av trä, och taket runt var av vackert rostigt armeringsjärn. Bordet är gjort av betong och i där hade den gjutit ett hål där dem placerat en grill.
Platsen är i ena hörnet av trädgården och för att komma dit måste man gå över en härlig träbro omgiven av underbara växter som gjorde det så ombonat och mysigt.
Vem hade tackat nej till att sitta där en varm sommarkväll och grilla och se ut över hela tomten och höra vattnet porla från den egengjutna fontänen.

Och ja just det, cykeln, jag får ju inte glömma cykeln.
Mitt där bland alla växtligheter gömde sig en cykel. Det tog lång tid innan vi upptäckte den och vi skrattade gott när vi väl gjorde det. Var får man den iden att sätta en cykel bland buskar och allt. Men även den kändes så självklar, och jag önskade nästan där för en stund att jag också hade haft en plats att gömma en cykel.
Älskar Kajsas sätt att få till det!Ja vi hade kunnat stanna där hela dagen och bara njuta och bara insupa allt.

Så otroligt vackert, så otroligt inspirerande.
Och givetvis fick något litet följa med hem. Men mer om det en annan dag.

Tack Kajsa för den härliga inspirationen och att du öppnade upp din underbara trädgård så att vi andra också kunde få njuta av den.

Hoppas att ni haft en underbar tisdag mina vänner så hörs vi senare!
4 kommentarer:

 1. TACK TACK TACK för otroliga ord och vackra bilder... Så roligt när ni kommer du & din mamma... Hoppas du får en fin onsdag, jag skall inte göra någotting alls.... En stor kram Kajsa

  SvaraRadera
 2. Åh, så fint! Vilka härliga bilder!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. WOW, vilka fantastiska bilder!! Så mycket fin trädgårdsinspiration! Tänk så mycket man kan göra med spännande detaljer och blanda olika material och former. I love it! Ha en toppendag! Kram Madeleine

  SvaraRadera
 4. Vi var också nöjda efter en trädgårdstitt och fika hos Kajsa. Mer behövs inte för att göra livet bra.
  Kram

  SvaraRadera