söndag 24 juni 2012

Det lyser


Då var midsommar över för detta året och det har varit en underbar sådan. Ätit gott, druckit gott och spenderat den i goda vänners sällskap.

Gårdagen bestod av absolut ingenting, solen sken så vi var ute och promenerade, åt rester i trädgården, och avnjöt kaffet i loungen. Somnade till och med en liten stund ute i det fria.

Idag har vi varit på Biltema.
Förra helgen när vi var i Båstad så var vi nämligen inne på Design House Stockholm och hittade dem mest underbara lamporna som jag blev blixtförälskad i.

Men priset var för högt för mig då jag vet hur jag är, byter gärna ut efter ett tag, förändrar och håller på och då vill jag gärna inte lägga ut dem pengarna.

Så det var bara att ge sig ut på nätet och kolla läget och till slut hamnade jag på Biltemas hemsida varav jag hittar bygglampor för ynka 69,90kr.

Perfekta, enligt min mening.
Så nu har vi lampor i fönstret också.
Resultatet blev kanske inte riktigt som vi hade tänkt oss.
Mannen säger att det beror på mårbackan, jag håller inte med utan envisas med att det bara är krukan som behövs bytas ut för att få den rätta känslan.
Kanske, kanske byts den ut mot ett olivträd men jag är barnsligt förtjust i mina mårbackor just nu. Dem blommar och blir bara större och större och det kommer fler och fler blommor på dem.
Så jag tänker inte ge mig utan ska pröva på att plantera om den i en annan kruka.


Nu ska jag fortsätta att njuta utav denna söndagskväll och tänka på att det enbart är en vecka kvar tills semestern är här.


Jag hoppas att Ni haft en underbar midsommarhelg mina vänner så hörs vi senare!!

3 kommentarer:

 1. Haha vilket fynd! Där kan man hitta mycket bra saker! Snyggt tycker jag! Din blogg är en klar favvo hos mig! Så mycket snyggt hittar man, så tips till hemmet får man!!
  Ha en fin dag!
  /Kristin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Vad glad jag blir! Ja på de mest oväntade ställena kan man hitta saker! :)

   Radera
 2. Tack för tipset med lamporna, har letat super länge efter liknande. Med det priset kan inte ens sambon klaga :) Trevlig sommar! Kram Anna

  SvaraRadera