måndag 16 april 2012

Full fart


Idag har det varit full fart hela tiden, nästan.
Morgonen började med att jag bestämde mig för att kratta hela gräsmattan, oh my säger jag bara. Nästa år överlåter jag det till mannen eller så får man ta någon maskin som fixar alla mossa. Riktigt träningspass kan jag säga!

Sen hade mannen beställt en container men visste inte vilken tid den skulle komma men vid halv nio var där här så det var bara för mig att sätta igång.
Hela carporten har under ett års tid agerat soptipp för allt vad man slängt. Byggmaterial och gammalt uterum fanns där oxå, jodå.
Orkade ju inte att slänga i allt i container såsom dörrar och lite golv, så jag blev så jäkla förbannad på mig själv att jag började såga ner en björk som vi pratat länge om att ta ner. Så då bestämde jag mig för att göra det, med en fogsvans???!!
Men ner kom den iallafall.

Sen efteråt tyckte jag själv att jag varit väldans duktig att jag förtjänade att ligga lite i solen. Så det var bara fram med  loungen och en filt.
Visst somnade jag, jadå, med ansiket i solen. Man skulle kunna säga att min ansiktsfärg kanske inte är som den ska vara.

Så nu sitter jag och mannen (som fick ta det sista av skräpet) utslängda i varsin fåtölj/soffa och är allmänt slöa.


Så ja, ganska nöjd är jag faktiskt med dagens insats. Ibland behöver man säga det till själv oxå.

Hoppas att ni alla haft en underbar start på veckan!


3 kommentarer:

 1. Du är galen! Jag blir juh inte förvånad, du har en vilja av stål! Bra jobbat, kära du. Å unna dig ngt alldeles extra i dag för det är du värd! Kram K

  SvaraRadera
 2. Oj, oj vad duktig du har varit!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Jestanes, vilket slit! Bra jobbat! Skrattade när jag läste att du började såga ner en björk istället när du inte orkade slänga i dörrar i containern! :) Vilket träningspass, som sagt. Hoppas du får sova gott i natt och inte är alltför ledbruten imorgon! ;) Kram kram

  SvaraRadera