tisdag 16 juli 2013

Medelhavshörnan

 
Just denna bilden har jag visat så många gånger förr, eller ja utan kuddar och annat.
Jag älskar denna delen av vår trädgård, jag kallar den medelhavshörnan för här är nästan alltid lä och den känns ombonad.
 
Men, vi sitter aldrig där. Så igår var det dags att mysa till den lite extra.
 
 
Nya växter inhandlades, har inte riktigt lyckats med att klara av dem vi planterade förra året. Segel sattes upp så nu har vi även ett tak där.
 
 
 
 
Två kragar utav tre har örter och kryddor och igår fick mannen bestämma vilka som skulle planteras. Jag ville bara ha dill och gräslök, mer än så kräver inte jag medans mannen ville ha lite mer avancerade saker.
 
 
Denna platsen ger mig ro i själen. Och nu när den är piffad och klar fick jag även med mig mannen att sitta här och ta kvällskaffet efter maten.
Det var ju inte direkt en härlig sommarkväll vi fick med blåst och molnigt men med seglet och alla väggar och växter runt omkring så satt vi väldigt bra och pratade länge.
 
 
Alltid bra att ha ett par extra kuddar på lager som kan åka ut. Dessa köptes i höstas och var menade att ha inomhus men passade mycket bättre här ute.
 
 
 
Ja, vår medelhavshörna blev alldeles underbar. Och här hoppas jag att vi kommer att kunna spendera många sommarkvällar framöver.
 
Hur har ni det mina vänner? Har ni någon särskild plats i er trädgård/balkong som ni gillar lite extra.? Som ger er den där avkopplingen sommar ska göra?
 
Nu..dags att bege sig till jobbet!
 
Hoppas att Ni får en underbar dag mina vänner så hörs vi senare!
 
*
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar