onsdag 23 maj 2012

Resultatet


Sist visade jag ju er en sneakpeak på vad jag höll på med häromkvällen och här är resultatet.
Det bidde en tavla.
Om den är fin eller inte har jag inte riktigt bestämt mig för.
Ibland tror jag att jag är en konstnär och drömmer om att jag har en stor atelje vid havet, fönster vetter mot stranden,stora glaspartier som jag kan öppna helt. Där står jag med mitt morgonkaffe i handen och hör hur vågorna slår samtidigt som hunden springer för glatta livet och sanden yr.  Går barfota in i ateljen mot det färgstänkta trägolvet som en gång varit vitt. Jag sätter mig på min pall, en sådan gammal pall som går och snurra för att justera höjden. Och där målar jag för glatta livet och skapar tavla efter tavla.

Dem drömmarna går i kras när jag inser att det jag i verkliga livet får ut på pappret inte alls stämmer överens med det som finns i tankarna, mina visioner, utan ser mer ut som något som borde få mig att förstå att konstnär , det kommer jag aldrig att bli.
Men ändå forstätter jag att drömma och att försöka få ut dem där visionerna som dem ska se ut, egentligen.Jag kan ju fortfarande ha den där ateljen, men den kanske ska nyttjas till något annat. Något lite mer realistiskt.

Men jag drömmer iallafall, och jag kommer nog att fortsätta försöka leka konstnär.
Fy skam den som ger sig. Lite roligt måste man ju ha, och det har jag när jag leker.

Ja.

Sådetså!

Hoppas att ni har haft en underbar onsdag mina vänner så hörs vi senare!


4 kommentarer:

 1. Härlig tavla! Underbara ord och den turkosa färgen är ljuvlig! Duktiga du!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Fint! Låter som en härlig dröm och känner jag dig rätt så sätter du den i verk en dag!

  SvaraRadera
 3. Åh, vad fin! Vad du kan! :) Gillar verkligen den turkosa färgen mot det svarta och vita, och träramen är perfekt till. Drömmar kan slå in om man bara vill tillräckligt mycket, så jag hejar på dig! Kram Madeleine

  SvaraRadera
 4. Tack så mkt för era fina hälsningar!

  SvaraRadera