tisdag 10 januari 2012


(inte så bra skärpa)

Idag är ännu en grå och trist dag ute, jag hade förväntat mig att jag skulle vakna till snö(läste igår att det skulle komma) men det är lika trist som vanligt.
Jag är nog den enda som faktiskt vill ha snö men jag gillar det. Den härliga luften och att det blir så ljust ute. Och även om alla har känslan om att våren skulle vara på väg och att man vill fixa och dona hemma så tror jag att vi får vänta på den så då kan vi lika gärna ha snö.

Jag går runt med känslan att jag vill förändra något här hemma men jag vet inte vad. Jag flyttar på saker, ställer tillbaka dem där de stod från början och får inte riktigt till den rätta känslan. Stjärnorna är kvar i fönsterna trots att dem borde åka ner. Har fortfarande inte hittat lampor och börjar fundera på att inte alls ha lampor i fönsterna men ljus borde vi ha. Punktbelysning, oh vad det ska vara svårt. Har tänkt lära mig mer om det flera gånger men jag personligen tycker att det är så fruktansvärt tråkigt trots att det är det viktigaste i hemmet. Läste någonstans att i ett vardagsrum tex ska det vara 7 (??!!) belysningspunkter. 7.
Plockar jag ner stjärnorna har jag 2 kanske 3.
Ja det blir väl till att läsa på, allt kan ju inte vara roligt att lära sig.

Hoppas att ni får en bra dag mina vänner så hörs vi!2 kommentarer:

  1. Vilket fint bord. Köpt eller byggt själva? undrar Anna

    SvaraRadera
  2. Vi har gjort det själva!
    Eller ja, svärfar har byggt och jag har målat:)
    Jag verkligen älskar det!!!

    SvaraRadera