måndag 26 november 2012

Det där ljuset...

 
God morgon nya vecka!
 
Det är mörkt nu, mörkt hela dagen känns det som och få till dem där bilderna blir bara svårare och svårare.
 
Men jag försöker, trots att man inte blir riktigt nöjd så får man ändå nöja sig.
 
 
 
 
 
 
 
Cykelrummet som fått sig sitt julpynt för detta året.
Detta året har jag det verkligen sparsmakat.
Men jag gillar det.
 
Ja snart är det första advent och fast jag har smygstartat med pyntningen har jag inte smakat på årets första glögg, jag har inte ens ätit min första pepparkaka. Någon måtta får det vara. Jag måste ju spara på något. Jag kan ju inte gå händelserna i förväg med allt.
 
Fast glöggen för mig smakar ju det detsamma var år, jag har inte lärt mig att dricka glögg med vin i, utan det är saftglögg som gäller för mig vart år. Med massa massa mandel i.
 
Och allas önskelistor har jag fått oxå. Jag satte en deadline, att innan 24:00 igår skulle allas listor vara inne. Annars kanske inte tomten hann. Så nu ska jag börja. Tror nästan att den första julklappen inhandlas idag.
Jag har ju själv satt en deadline och det är att innan den 10 december ska alla julklappar vara inhandlade. Och sen ska det bara njutas och inte stressas.
 
Det blir ju så att när man själv jobbar i julhandeln och man har en timme per dag att handla, samt att på den timmen ska man hinna äta och ta det lugnt oxå, ja det blir lätt att hjärtat hamnar i halsgropen då.
 
Så nu är jag förbered!!
 
Och nu kickar vi igång denna vecka och gör den superb!!
 
Ha det så bra mina vänner så hörs vi senare!!
 
*
 

6 kommentarer:

 1. Hej Emma :)

  jag måse ju fråga.. jag känner mig så dum som inte vet detta än, men vad är det för kvistar som finns på bilden ovan? Jag ser dom överalt men jag har liksom inte fattat vad det är, och framförallt vart man får tag på dem :D

  MYCKET inspirerande blogg!

  Kramen
  Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad glad jag blir för dina ord:)
   Såg att Madeleine svarade dig ang lärkkvistarna, mina är plockade i skogen:)

   Kraam Emma

   Radera
 2. Jättefint pyntat! Jag har en likadan liten ljuslykteuggla hemma, den är så söt. :)

  Passar på att svara "Att alltid vara den som är den" här ovan: Det är kvistar från lärkträd som du undrar över :) Det är ett barrträd som fäller sina barr på hösten och får små fina kottar. Jag hittade lärk i parken där jag bor men de växer även vilt i skogen och lite varstans. Finns nog säkert också att köpa i välsorterade blomsterhandlar och handelsträdgårdar. Hoppas du hittar! :)
  Kram Madeleine

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den fin! Så sugen på att köpa den lilla oxå:)

   Kraam Emma

   Radera
 3. så jätteimponerad av när man tänker och agerar som du...jag kommer rusa runt dagen innan julafton och garanterat leta sista julklapparna...suck!!...*ler

  Jättefint med lärkkvistarna...

  Kram

  Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha ja, jag känner igen mig i det allt för väl då jag gjort så de senaste åren och verkligen varit ute dagen innan julafton. ..grrhh. Så detta året fick det vara nog för jag ska hinna njuta oxå:)

   Hoppas att du oxå hinner njuta av den härliga tid vi har nu i december:)

   Kraam Emma

   Radera