lördag 14 april 2012

Vi byggde en loungeVilken underbar lördag vi har haft.
Medans mannen fortfarande sov tog jag tag i krattan och fixade framsidan av huset. Det behövdes verkligen kan jag säga, vi har en ganska trafikerad gångväg utanför huset och det verkar som om vår rabatt framför häcken även agerar soptipp för alla som går utanför. Det var massvis med godispapper, tidningsark. Men nu är det fixat och det känns så skönt.

När mannen äntligen vaknade körde vi till bygghandeln och handlade plankor.
Nu skulle det byggas.
Det blev en lounge och vi har länge velat fram och tillbaka för jag ville inte ha en platsbyggd sådan för vem vet man kanske ändrar sig hur man ska ha den. Och vi har länge velat ha lastpallar istället men nu blev det en med  plankor och hjul så man lätt kan flytta den.


Så när dne var klar så blev det fika i solen och en tupplur i solen blev det oxå, så härligt.
Pratade med min bror som bor uppe i Stockholm och han kunde inte förstå hur vi kunde sitta ute i bara t-shirt, dem hade värsta snökaoset. Vilken skillnad det kan vara??!!

Så nu är maten förberedd och grillen är tänd. Så nu är det bara hopp in i duschen som gäller sen är man klar för en lördagskväll.

Hoppas att ni haft en lika underbar lördag som vi har haft det!
Vi hörs senare!


4 kommentarer:

  1. Tack detsamma:)

    SvaraRadera
  2. Men så fint! Försöker övertala mannen om ett bord i vardagsrummet av lastpallar. Han tycker jag är knäpp! Haha får väl fixa det när jag är ensam någon dag!!

    SvaraRadera